Welcome to rcheliservice.be

Welkom bij RCHELISERVICE.BE

rc helicopter helikopter turbine jetcat

RC Heliservice is een bedrijf gespecialiseerd in afstandsbestuurde schaalhelikopters en multirotor platformen. Het dienstenpakket omvat begeleiding om te starten met deze hoogstaande hobby, bouw en onderhoud van helikoptermodellen, mechanische en elektronische aanpassingen, detaillering, spuiten van rompen… Kortom, voor alles wat met schaalhelikopters te maken heeft, kan u bij RC Heliservice terecht. In onze shop vindt u dan ook alle benodigde onderdelen om uw helikopter tot een volwaardig schaalmodel te bouwen, van bouwdozen en mechanieken tot elektronica en zendapparatuur.

RC heliservice is een merkonafhankelijk bedrijf, dit wil zeggen dat u er terecht kan met alle merken van helikopters. Ook merken die niet vertegenwoordigd zijn in onze webshop behandelen wij graag.

Door een doorgedreven ervaring in schaalhelikopters zijn de meeste merken hun positieve en negatieve punten gekend. Door gebruik te maken van deze ervaringen en te verbeteren waar nodig, kan RC Heliservice er voor zorgen dat u een model heeft waar u jaren plezier aan kan hebben. Een schaalhelikopter is een investering die met de nodige zorg en oog voor kwaliteit moet benaderd worden.

Kijk rustig op deze website en treed binnen in de wondere wereld van schaalhelikopters.

Voor al uw vragen kan u via de contactinformatie onderaan deze pagina terecht bij RC Heliservice.

Click the image to visit the Vario Belgium online store